Palvelukuvaus

Mandatum Trader -palvelun kautta tulet Saxo Bank A/S:n (”Saxo”) online -kaupankäyntialustan kaupankäyntiasiakkaaksi solmittuasi kaupankäyntisopimuksen Saxon kanssa.

Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö (”Mandatum Life”) toimii Saxon lukuun tunnistaessaan asiakkaan, välittäessään tunnistamistiedot Saxolle ja tarjotessaan asiakkaalle Saxon kaupankäyntialustaan liittyviä tukipalveluita. Mandatum Life käsittelee asiakkaan henkilötietoja edellä mainittuja tarkoituksia varten.

Jotta asiakas voi käyttää Mandatum Trader -palvelua ja siten tulla Saxon asiakkaaksi, Mandatum Lifen on kerättävä asiakkaalta seuraavia henkilötietoja: tuntemistiedot, yhteystiedot, taloudelliset tiedot ja muut lakisääteisiin vaatimuksiin perustuvat tiedot. Mikäli olet jo Mandatum Lifen tai sen kanssa samaan konserniin kuuluvan yrityksen asiakas, esitämme asiakastietosi automaattisesti asioinnin helpottamiseksi ja pyydämme sinua vahvistamaan niiden ajantasaisuuden. Saxolla ja Mandatum Lifella on tarvittaessa oikeus pyytää lisätietoja.

Mandatum Life välittää keräämänsä henkilötiedot Saxolle, jotta Saxo pystyy täyttämään sille kuuluvat sopimusten mukaiset ja lainsäädännöstä johtuvat velvoitteensa.

Lue lisää Saxo Bankin tietosuojakäytännöstä

Mikäli haluat estää Mandatum Lifea ja sen konserniyhtiöitä käsittelemästä henkilö- ja kaupankäyntitietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin, voit tehdä sen milloin vain asiakkuutesi aikana lähettämällä viestin asiakaspalveluumme Mandatum Lifen verkkopalvelussa osoitteessa http://www.mandatumlife.fi/verkkopalvelun-valinta. Tuotteiden ja palveluiden tarjonta sähköisiä viestintävälineitä käyttäen edellyttää nimenomaista suostumustasi.

Lue lisää Mandatum Lifen tietosuojakäytännöstä